Blog portfolio

Heeft jouw zaak een specialiteit? Door middel van blogs kun je jezelf al autoriteit op een bepaald gebied profileren. Ook is het mogelijk om andere unieke punten (trouwlocatie, historische omgeving) toe te lichten. In een blog kun je namelijk meer tekst kwijt dan op social media. Ik kan dit deel volledig uit handen nemen. Van research of interview tot het online plaatsen, SEO’en en delen op social media kanalen. Daarnaast blog ik persoonlijk over mijn (food) ervaringen op verschillende platformen.

favorflav

FavorFlav

FavorFlav is hét online magazine waar lekkerbekken aan hun culinaire trekken komen. Eten en koken hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn, maar wel per definitie ontzettend lekker. Op de redactie schreef ik over, onder andere een Japans restaurant zonder sushi, de stijlvolle Negroni nog veel meer lekkers! Bekijk hier een overzicht van mijn blogs.

Belgisch Biercafé Olivier

Olivier is dé plek in Utrecht en Leiden voor speciaalbier. Van lokale brouwers tot grote namen; de keuze is reuze. Omdat het aanbod groot is en regelmatig wisselt, schrijf ik twee keer per maand bierblogs. Dit kan gaan over bier en food pairing, een trend (bier uit blik) of naar aanleiding van een interview met een brouwer. Daarnaast verzorg ik voor beide filialen verzorg ik de social media (Facebook en Instagram).

Belgisch biercafe Olivier
let's stay

Let’s Stay

Let’s Stay is internationaal accommodatieplatform voor reizigers. Naast het aanbieden van deze dienst, wil de site zich ook profileren als autoriteit op het gebied van reizen. Diverse bloggers delen hun reisverslagen met ieder een unieke invalshoek. Als reislustige foodie heb ik altijd wat lekkers te vertellen: van speciaalbier in Utrecht tot een culi roadtrip in Frankrijk en een Vietnamese foodtour.

Francesca Andrea Media

Met ruim 35K unieke bezoekers per maand is Francesca Andrea Media een succesvol blog. Diverse bloggers schrijven over lifestyle, food en travel. Mijn focus ligt uiteraard vooral op food. Van flexplekken in Utrecht tot restaurant lanceringen. Bekijk hier een overzicht van mijn blogs.

francesca andrea media
I Know This Great Little Place

I Know This Great Little Place

Ik ben altijd op zoek naar verborgen culinaire parels in Utrecht. Dat kan het café om de hoek zijn met die heerlijke gehaktballen of dat ene restaurant met gerechten die je van je stoel blazen. Ik schuif aan, proef en ervaar de zaak en schrijf er een tekst over. Deze teksten komen op de Facebookpagina I Know This Great Little Place in Utrecht ( ca. 27.000 volgers).

delicious. magazine

Als redactiestagiaire en daarna student-assistent werkte ik anderhalf jaar op de redactie van delicious. magazine (Sanoma). Dat begon met SEO’en en social media werkzaamheden. Later schreef ik blogs over, onder andere, de ‘making of’ van een culinaire productie bij De Goudfazant, hielp ik mee bij Mister Kitchen en deed verslag van foodstyling en -fotografie dagen.

delicious magazine logo