Tekst

Een artikel voor de pers, een websitetekst of een pakkende folder. Als copywriter (her)schrijf ik alle soorten teksten. In de briefing vraag ik naar de tone-of-voice van het bedrijf, het doel van de tekst en de praktische input. Vervolgens ga ik aan de slag. Ik kan deze teksten desgewenst publiceren op WordPress websites en deze SEO-proof maken.

Frisse Mosterd

Frisse Mosterd

Frisse Mosterd is hét horecaplatform van de regio Utrecht. Met unieke reportages en nieuwsartikelen biedt Frisse Mosterd letterlijk een kijkje in de keuken. Als mede-eigenaresse maak ik, samen met mijn compagnon Kiki Mossink, met een team van creatieve redacteuren en fotografen de mooiste verhalen voor www.frissemosterd.nl

Belgisch Biercafé Olivier

Olivier is dé plek in Utrecht en Leiden voor speciaalbier. Van lokale brouwers tot grote namen; de keuze is reuze. Voor beide filialen verzorg ik de social media (Facebook en Instagram). Het doel van Olivier Leiden is het op de kaart zetten van de zaak en voor Utrecht het vermaken en informeren van de ruim 10k volgers. Daarnaast schrijf ik twee keer per maand bierblogs.

Belgisch biercafe olivier
cafe spontane

Café Spontane

Het mooie Café Spontane popt up op de mooiste plekjes. Van de Botanische Tuinen tot het Mandelahuisje. Alles met liefde en zorg gemaakt, gestyled en geschonken. En dat laatste hielp ik bij. Zes edities stelde ik de wijn-spijs combinaties samen, zodat glas en bord elkaar versterkten. Wil je meer lekkere foto’s zien of ben je benieuwd naar de volgende pop-up? Check de Instagrampagina van Café Spontane.

MaS Restaurant

Voor MaS restaurant in Utrecht schreef ik een tekst in LEVEN! Magazine. MaS (waar ik zes jaar heb gewerkt) is kort geleden overgenomen, dus daar kan je helaas niet meer aanschuiven. Maar niet getreurd: nieuwkomer Heron is met zijn regionale karakter en stoere keuken minstens zo leuk en lekker! Meer weten over eten in Utrecht? Check mijn Restaurantmatch.

delicious magazine

delicious. magazine

Als redactiestagiaire en daarna student assistent werkte ik anderhalf jaar op de redactie van delicious. magazine (Sanoma). Dat begon met SEO’en en social media werkzaamheden. Later schreef ik blogs over, onder andere, de ‘making of’ van een culinaire productie bij De Goudfazant, hielp ik mee bij Mister Kitchen en deed verslag van foodstyling en -fotografie dagen.